Bosanci dominiraju u Turskoj: I danas sjajan gol, postigao ga je Mešanović

U odličnoj su formi

Bosanci dominiraju u Turskoj: I danas sjajan gol, postigao ga je Mešanović

A. Čaušević

U Turskoj nastupa veliki broj bh. fudbalera i praktično nema vikenda da neko od njih ne bude strijelac ili ne odigra neku zapaženu rolu.

Prošlu godinu su golovima završili Edin Višća, Armin Hodžić i Amir Hadžiametović, a novu je sjajnim golom započeo Muris Mešanović.

Sivasspor i Denizlispor su odigrali efikasan meč sa četiri gola. Na kraju je završeno 2:2, a Mešanović je donio bod gostima u zadnjim sekundama susreta.

Bh. napadač je uspio primiti jednu tešku loptu, te je šutirao iz voleja i loptu poslao pod samu prečku za svoj drugi gol u sezoni. Pogodak pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Što se tiče utakmice gosti su poveli preko Rodallege, Gradel iz penala i Fajr su preokrenuli do kraja prvog poluvemena. Sivasspor je mislio da je stigao do punog plijena, a onda se ukazao Mešanović.

Inače, ovaj 30-godišnjak je u Denizlispor stigao na posudbu iz Češke gdje je proveo većinu svoje karijere.

Top Komentari

arijan10
Jedina liga u kojoj mogu dominirati. Cast iznimkama, kojih je jako malo.
4 3
user1583752673
Slaba je to liga ljudi moji malo jaca od nase
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi