Muris Pirić se vraća u Budućnost

Dogovorena saradnja

Muris Pirić se vraća u Budućnost

Adnan Beganović

Vezni fudbaler Muris Pirić karijeru će nastaviti u Budućnosti iz Banovića.

Nekada velika nada bh. fudbala, Muris Pirić, dogovorio je saradnju sa klubom iz Banovića u kojem je i započeo svoju profesionalnu karijeru.

Pirić u Budućnost dolazi iz Zvijezde iz Gradačca u kojoj se u prvom dijelu sezone nije naigrao, odnosno veći dio sezone je bio van stroja zbog povrede. Njegov transfer u Budućnost potvrdio nam je i šef stručnog štaba ekipe iz Banovića, Munever Rizvić.

"Dogovorili smo saradnju s Pirićem. U prvom dijelu sezone je imao problema s povredom, no odlučili smo ga angažovati jer se radi o fudbaleru koji nam može pomoći u ostvarivanju naših ciljeva", za SportSport.ba je istakao Rizvić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Pirić je 2012. godine iz Budućnosti prešao u Split gdje se nije naigrao, a godinu kasnije je stigao u Jedinstvo iz Bihaća. Nastupao je i za Goražde, da bi početkom ove sezone pojačao Zvijezdu, ali povreda ga je spriječila da pokaže svoje kvalitete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi