Musa: Bodovna slika još uvijek nije loša

Trener Viteza nakon Širokog Brijega

Musa: Bodovna slika još uvijek nije loša

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza danas su na svom terenu samo remizirali protiv Širokog Brijega (1:1).

 Vitežani su u drugom poluvremenu imali nekoliko sjajnih prilika da dođu do novog pogotka i veoma važne pobjede, ali nisu uspjeli to i ostvariti.

"Naša ekipa loše je ušla u susret, prvih dvadeset minuta nisam bio zadovoljan igrom, ali kasnije smo proigrali, napravili dosta prilika za gol, ali jednostavno nije išlo. Đerić se povrijedio u 5. minuti tako da nam je to zadalo dodatne brige. Sada ćemo morati dobro razmisliti, pronaći rješenje za ovu situaciju. Bodovna slika još uvijek nije loša, ali mi ćemo se truditi da što prije uđemo u sigurnu zonu i osiguramo ostanak u ligi", kazao je poslije utakmice trener Viteza Slaven Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu NK Vitez će u goste Mladosti Doboj Kakanj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi