Musa: Borac je propustio osvojiti još dva boda

Strateg tima s Pecare

Musa: Borac je propustio osvojiti još dva boda

Nakon što je u drugom kolu proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige Željezničar odnio bod s Pecare isto to je u 21. kolu domaćeg šampionata učinila i ekipa Borca. 

Banjalučani su baš kao i tim s Grbavice odigrali bez golova, a trener domaćeg tima Slaven Musa bio je itekako razočaran igrom svog tima.

"Mi smo totalno nezadovoljni, ne samo rezultatom nego i onim što su moji igrači pružili na terenu. Međutim, to je moja neodgovornost jer sam ja bio taj koji je izabrao te igrače, i za to kako smo mi izgledali odnosno kako nismo djelovali kao ekipa sam ja najodgovorniji", rekao je Musa.

"Bez obzira na to što smo mi imali dvije-tri prilike da postignemo pogotke, pogotovo tu u sudijskoj nadoknadi utakmice, nismo možda zaslužili ni ovaj bod. Borac je bio bolji, agresivniji i čvršći od nas, tako da su možda oni propustili da osvoje ovdje još dva boda", kazao je trener kluba s Pecare koji je djelovao poprilično razočaran nakon remija s Borcem.

Strateg Širokobriježana priznao je da je njegovom timu itekako nedostajao prvi napadač Kresinger, ali i Brazilac Taianan.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Nemamo se šta lagati, fali na Kresinger. On je taj naš prvi napadač, a nedostaje nam i Brazilac Taianan, tako da smoprisiljeni rotirati i igrati s nekim igračima na mjestima koja objektivno nisu njihova, ali šta možemo. To su naši problemi i mi se moramo izboriti s njima. Vidjet ćemo kako ćemo uspjeti to anulirati", zaključio je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti