Strateg Viteza nakon meča s Čelikom

Musa: Igrali smo bez stopera i moram biti zadovoljan bodom

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza danas su na Gradskom stadionu remizirali protiv Čelika odigravši bez golova 0:0 u jednoj veoma lošoj nogometnoj predstavi, koja nije mogla zadovoljiti više od 2.000 gledalaca. 

Domaćini su prije ove utakmice najavljivali da idu na pobjedu, ali da bi i s jednim bodom bili zadovoljni. Na kraju utakmica je završila neriješeno, što svakako više odgovara domaćinu nego gostu.

Nakon utakmice svoj komentar dao je i domaći strateg Slaven Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Utakmica je bila dosta nervozna, nije bilo nikakve igre i to je ono što se ne može danas pohvaliti. Ambijent je bio veoma dobar, sve je proteklo bez incidenata i zahvaljujem se domaćim i gostujućim navijačima an tome. Mi smo pred samu utakmicu ostali bez Hodžurde, od prije nemamo Barišića, a onda nam se na početku utakmice povrijedio i Jeftić, tako da smo s mladim Vrhovcem i Sadikovićem bili primorani da igramo cijelu utakmicu. Zato smo se morali postaviti malo defanzivnije, tako da na kraju sve saberem uz ovaj veoma dobar Čelik, koji je danas išao također na pobjedu, Uz sve naše probleme i kako se utakmica odvijala, na kraju mogu biti zadovoljan rezultatom" kazao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi