Prvo obraćanje medijima

Musa: Mourinho i Guardiola ovdje ne bi mogli ništa

S. Mlaćo

Nogometaši Čelika danas su startali sa pripremama za drugi dio sezone Premijer lige. Zeničane očekuje veoma težak zadatak, s obzirom da se nalaze na tek predposljednjem mjestu tablice, a žele da osiguraju opstanak.

Zeničane će sa klupe u drugom dijelu sezone predvoditi Slaven Musa, dobro poznato trenersko ime, a iskusni stručnjak se danas i obratio medijima.

"Čelik je izazov za svakog, pa i za mene. Znam šta navijači očekuju i gdje sam došao, te kakav je Zenica grad. Nećemo se lagati kakva je situacija, te je naš prvi cilj da osiguramo opstanak, a za nešto više ćemo razgovarati kada budem sa igračima na terenu. Ja sam navikao da radim na terenu", kazao je Musa, te otkrio i plan priprema.
"Prozivka je danas, ima tu dosta igrača koji trebaju da obave razgovore sa čelnicima kluba, a u ponedjeljak su liječnički pregledi. Tu ćemo biti sedam dana, a zatim idemo u Antaliju i tamo ćemo odigrati par prijateljskih utakmica. Protivnike još uvijek ne znamo, ali ima tamo dosta ekipa i sigurno ćemo imati adekvatne protivnike".

Na pitanje novinara kako komentariše trenutni igrački kadar Čelika Musa je kazao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Obavit ćemo razgovore sa svim igračima, a oni koji nam ne mogu pomoći bolje je za njih da idu na posudbe ili neke druge klubove. Ja nisam čarobnjak, ne tražim igrača koji će se boriti za prvo mjesto, ali moramo dovesti 7-8 do 10 igrača koji nam mogu pomoći. Da dođu Guardiola i Mourinho zajedno na ovu ekipu mislim da ne bi mogli uraditi ništa".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bsk
Ako ne vjerujes da mozes nesto napraviti nisi trebao ni dolaziti,uostalom Musa sto bi ti bio losiji od Mourinha i Guardiole,sto se predajes odmah.Sto Musa ne bi bio carobnjak,pa moras nesto izmisliti jbg,
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti