Musa objavio spisak za turnir u Republici Irskoj

Okupljaju se bh. juniori

Musa objavio spisak za turnir u Republici Irskoj

Juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine će od 10. do 16. oktobra u Republici Irskoj učestvovati na turniru grupe 10 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019.

Pored bh. juniora i domaće selekcije u grupi se nalaze još Farska Ostrva i Holandija, a za ove kvalifikacije selektor Slaven Musa je na svoj popis uvrstio sljedeće igrače:

Jasmin Kršić (Željezničar), Adnan Kanurić (Stoke City, Engleska), Eldar Šehić (Željezničar), Faris Zubanović (Željezničar), Đani Salčin (Sarajevo), Dženan Osmanović (Željezničar), Adis Mujkić (Catania, Italija), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Milan Šikanjić (Borac), Mateo Božić (Hajduk Split, Hrvatska), Miralem Ramić (Hertha, Njemačka), Marko Brkić (Zvijezda 09), Igor Savić (Zrinjski), Haris Kotarević (Dordrecht, Holandija), Jusuf Gazibegović (Liefering, Austrija), Milan Savić (Mechelen, Belgija), Stefan Santrač (Grafičar, Srbija), Emir Sejdović (Frankfurt, Njemačka), Enio Zilić (Željezničar), Ajdin Hasić (Dinamo Zagreb, Hrvatska).

Juniori će se okupiti 4. oktobra u hotelu „Terme“ na Ilidži, a polazak za Republiku Irsku planiran je za 8.10.

U prvom kolu 10.10. u 16:00 sati izabranici Slavena Muse će se sastati sa Irskom, dok će 13. ovog mjeseca u 20:00 sati odigrati meč sa Holandijom. Protivnik bh. juniorima u trećem kolu 16.10. u 14:00 biće Farska Ostrva.

Top Komentari

Kai Kaii
hahahaha ovo je U 19 BIH - B tim
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti