Musa: Zadovoljan sam, ali ima još dosta prostora za napredak

Bh. juniori remizirali s Gruzijom

Musa: Zadovoljan sam, ali ima još dosta prostora za napredak

E. Čaušević

Bh. juniori danas su odigrali neriješeno protiv Gruzije (1:1) u prijateljskoj utakmici u Doboju kod Kaknja.

Gruzija je prva stigla do prednosti u finišu prvog dijela kada je mrežu naše ekipe zatresao Kvarastkhelia. Ipak, naši momci su uspjeli u drugom poluvremenu doći do izjednačenja, a konačnih 1:1 postavio je Milan Savić.

Nakon utakmice selektor Slaven Musa je izjavio da može biti zadovoljan onim što je vidio danas, ali da ima još dosta prostora za napredak u igri našeg tima.

"U ovom meču smo vidjeli neke stvari sa kojim možemo biti zadovoljni, ali i neke sa kojim ne možemo. Gruzija ima dobru i uigranu ekipu. U prvom poluvremenu su pokazali više od nas. U drugom dijelu igre smo napravili neke izmjene i to je donijelo nešto bolju igru sa naše strane. U svakom slučaju ovo je bila dobra provjera. Vidjeli smo šta nam nedostaje, ali i da možemo računati na neke igrače koji su prvi put tu, prije svih na Elvira Muminovića koji je 2001. godište", rekao je Musa.

Top Komentari

kommando88
Bože sačuvaj ko trenira ovu djecu
4 5
Zoilomas
Ma svi to kazu jarane, a niko nevidi napredak.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi