Musa: Očekujem čvrstu i kvalitetnu utakmicu

Zmajevi putuju u ponedjeljak

Musa: Očekujem čvrstu i kvalitetnu utakmicu

Samir Mlaćo
„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se jučer u Trening centru NS/FS BiH u Zenici i počeli pripreme za prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Trener u stručnom štabu nacionalnog tima Slaven Musa govorio je o planu priprema i predstojećem meču.

“Napravili smo jedan trening, do ponedjeljka će biti još dva. Taj plan želimo odraditi na najbolji način, a kada dođemo tamo na lice mjesta spremat ćemo se dalje. Ova utakmica će poslužiti da provjerimo igrače koje smo pozvali, morat će iskoristiti priliku koja im se pružila da igraju za reprezentaciju i da sebi 'kupe kartu' za naredne akcije reprezentacije“, kazao je Musa.

Sjedinjene Američke Države teško je skautirati, pozvani su sve domaći igrači.

“Teško se spremati kada ne možete napraviti video analizu jer su pozvali igrače iz domaće lige. Igrači koji igraju u inostranstvu nisu pozvani. Očekujem čvrstu i kvalitetnu utakmicu, momci će se boriti za sebe i vidjet ćemo kako će to izgledati“, dodao je Musa.

Top Komentari

Mackintosh
Podrska savezu i treneru Petevu
0 5
user1605368976
Stručni štab nam je vrh Slaven Adi i ostala ekipa a šlag na tortu Vico.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi