Petev ostao bez jedinog "stranca" pred meč u Los Angelesu

Počinju pripreme

Petev ostao bez jedinog "stranca" pred meč u Los Angelesu

Samir Mlaćo

Danas se okupila A reprezentacija naše zemlje. Za duel u Los Angelesu pozvani su nogometaši iz Premijer lige, te Almedin Ziljkić koji trenutno nastupa u Sloveniji, tačnije Olimpiji iz Ljubljane.

Ipak, Ziljkić neće doći na okupljanje i propustit će ovu akciju Zmajeva.

Radi se o problemima sa povredom leđa.

Odradićemo tri treninga prije polaska u Los Angeles. Pozvali smo dosta mlađih igrača iz Premijer lige. Želja nam je da se oni nametnu i pokažu da možemo na njih računati u budućnosti. Ima tu puno zanimljivih mladih igrača i vjerujem da ćemo se dobro spremiti i odigrati kvalitetnu utakmicu“, rekao je selektor Petev i dodao:

„Odlučili smo se da pozovemo igrače iz domaćeg takmičenja i ovo će biti dobra prilika za njih da se pokažu. Svi oni su zaslužili da budu tu i vjerujem da će pokazati svoj kvalitet na treninzima i na utakmici.“

Meč sa Sjedinjenim Američkim Državama igra se 18. decembra u 17:15 sati po lokalnom vremenu.

Na spisku selektora Peteva ponovo se nije našao prvi strijelac Premijer lige Nemanja Bilbija što je izazvalo dosta kritika na račun bugarskog stručnjaka koji se nije proslavio u kvalifikacijama iza nas. Razočarali smo i definitivno je mnogo upitnika pred našom A reprezentacijom.

Top Komentari

Brazuka
Ma sta ovaj igra glumac obicni... zove novinare da ga hvale i slično.
1 0
Mowzilla
Zovi sad Senijada Ibricica Trupka hehe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi