Musa odigrao sjajan meč, ali promašio ključan šut

Cedevita poražena

Musa odigrao sjajan meč, ali promašio ključan šut

E. Škorić

Bh. reprezentativac Džanan Musa odigrao je večeras dobru partiju u porazu Cedevite.

Cedevita je na gostovanju kod Škrljeva bila veliki favorit, ali to na kraju nisu opravdali gosti iz Zagreba, koji su upisali peti poraz.

Cedevita je imala 21:17 vodstvo nakon prvog perioda igre, ali je na poluvremenu bilo 40:34 za domaći tim.

Dobrom igrom u trećoj dionici Cedevita je opet stigla do vodstva, a u neizvjesnoj završnici Šrkljevo uzima pobjedu. Inače, Musa je u zadnjoj sekundi bacao trojku za produžetak, ali nije bio precizan, pa je Cedevita poražena.

Musa je odigrao 34 minute i ubacio je 17 poena uz sedam skokova i dvije asistencije, a efikasniji od njega u timu Cedevite bio je jedino Rashad James sa 26 poena. Brian Williams je ubacio 29 poena za pobjedničku ekipu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi