Foto i video: Suan Demirović

Bh. košarkaš dobio poseban poklon

Musa spektakularno dočekan u rodnom Bihaću

Kapiten kadetske košarkaške reprezentacije BiH Džanan Musa doputovao je u rodni Bihać, čiji građani su mu priredili nevjerovatan doček za pamćenje. 

Naime, na glavnom trgu hiljade okupljenih sugrađana skandiralo je ime šampiona, koji je nakon historijske finalne utakmice sa Litvanijom proglašen za najboljeg igrača Evropskog prvenstva (U16) i MVP što je za košarkaša jedno od najvećih priznanja.

"U Sarajevu je doček bio sjajan, hvala im za sve, ali večeras ovdje pred vama, u svom rodnom gradu kojeg volim najviše na svijetu, ja nemam riječi, ja sam presretan, hvala vam", kazao je Musa okupljenim sugrađanima.

Musu su prethodno dočekali još u Zenici i Ključu, zbog čega je i kasnila proslava u Bihaću. Na samom ulasku u Bihać dočekala ga je i općinska delegacija na čelu sa gradonačelnikom Emdžadom Galijaševićem da bi ga obradovali sa viješću da mu poklanjaju stan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.