Musa: Ne mogu vjerovati, mislim i dalje da sanjam

Košarkaški dijamant iz Bihaća za SportSport.ba

Musa: Ne mogu vjerovati, mislim i dalje da sanjam

Košarkaški dijamant Džanan Musa sinoć je predvodio kadetsku bosanskohercegovačku reprezentaciju do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, prve na nekom velikom takmičenju. 

Musa je prvenstvo u Litvaniji završio kao najbolji strijelac sa 23,3 poena, sa 6,3 asistencije je uvjerljivo bio najbolji dodavač, a po broju skokova završio je kao četvrti. Sasvim je zasluženo stigao do naslova najboljeg mladog igrača Evrope. 

Nakon ostvarenog uspjeha sijao je od sreće, a u razgovoru za SportSport.ba zahvalio se svima na podršci i istakao da je ponosan na svoje saigrače. 

"Ne mogu vjerovati da smo sinoć postali prvaci Evrope, još uvijek mislim da sanjam. Jako sam ponosan na svoje saigrače i definitivno ovo bez timske igre ne bi mogli napraviti", kazao nam je Musa i potom dodao:

"Ovom priliku želim se zahvaliti svim momcima, brojnim navijačima , kao i mojim Bišćanima na velikoj podršci koju su mi pružali. Volim te BiH", poručio je na kraju kapiten kadetske košarkaške reprezentacije. 

Vrijedi istaći da su njegovi sugrađani iz Bihaća znali proslaviti titulu prvaka Evrope, što potvrđuje i priređeno veliko slavlje ispred zgrade u kojoj živi Musa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije