Musa: Sretni smo zbog pobjede; Sablić: Nismo zaslužili poraz

Izjave trenera nakon meča

Musa: Sretni smo zbog pobjede; Sablić: Nismo zaslužili poraz

Fudbaleri Viteza slavili su danas na Pecari protiv Širokog Brijega u meču 8. kola Lige za opstanak.

Trener Viteza Slaven Musa poručio je nakon meča da su ovo tri veoma bitna boda za njegov tim.

"Nama je bilo biti ili ne biti. Široki je igrao prije dva dana, ali i ovaj tim koji su izveli je kvalitetniji od nas, da se ne lažemo. Isključenje Marine je usmjerilo meč na naš mlin, a na kraju smo i sretno i spretno pobijedili. Sretni smo zbog trijumfa. Nama je svaki meč kvalifikacijski. Potrudit ćemo se da protiv Mladosti dođemo do nova tri boda", poručio je Musa nakon meča.

S druge strane, trener Širokog Brijega Goran Sablić poručio je da njegov tim nije zaslužio poraz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo zaslužili poraz. Ekipa je pokzala karakter na današnjem meču. Drugi žuti za Marinu je opravdan, ali prvi mislim da nije. IMali smo priliku preko Čabraje u drugom poluvremenu, ali nismo je realizovali. Mi smo sve podredili finalu Kupa. Imamo prednost protiv Sarajeva, ali nije gotovo. Trebaće nam maksimalna koncentracija da bi osvojili Kup", rekao je Sablić nakon meča.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi