Musa zadovoljan zalaganjem potencijalnih juniorskih reprezentativaca

Pripreme bh. juniora u toku

Musa zadovoljan zalaganjem potencijalnih juniorskih reprezentativaca

Potencijalni juniorski reprezentativci nastavili su sa mini pripremama u Čitluku.

Naime, danas su mladi bosanskohercegovački fudvaleri odradili treći zajednički trening a prema planu i programu planirano je da do četvrtka poslhepodne odrade još tri treninga nakon čega će selektor Slaven Musa sa svojim saradnicima izanalizirati urađeno te će odlučiti da li ima "materijala" za reprezentaciju.

"Zadovoljan sam kako momci rade. Mnogi od njih su na prvom ovakvom okupljanju i osjetim koliko im to znači. Ovakvi kampovi sasvim sigurno i njima a i nama u stručnom štabu dobro dođu, govori nam Musa i dodaje:

"Okosnica juniorske reprezentacije je poznata, no ima i ovdje zanimljivih igrača. Kako su nam kvalifikacije tek krajem godine imat ćemo mnogo akcija u narednom periodu i neki od ovih momaka će vjerovatno biti pozvani. Već u martu igrat ćemo sa Srbijom, a u aprilu najverovatnije sa Crnom Gorom. Osim toga do kvalifikacija ćemo odigrati još nekoliko prijateljskih mečeva."

Top Komentari

malcolmX
koja wukojebina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi