Musa: Željo je favorit i ne možemo mu prijetiti

Trener Viteza pred subotnji duel

Musa: Željo je favorit i ne možemo mu prijetiti

Nogometaši Viteza nakon reprezentativne pauze na svom stadionu u subotu će ugostiti momčad Željezničara, te pokušati nastaviti sa dobrim partijama koje ih krase u posljednih par kola.

Pobjeda nad Metallegheom (1:0) donijela je potpuni mir u ekipu Slavena Muse, a u reprezentativnoj pauzi radilo se veoma dobro te su sve misli podređene duelu sa timom sa Grbavice.

"Atmosfera u ekipi je dobra i nema razloga da ne bude tako, jer nas ide solidno. Ja očekujem u subotu dobru utakmicu i to je osnovno, a drugo je da ostvarimo povoljan rezultat. To je remi ili pobjeda, te ne možemo prijetiti Željezničaru, jer su oni favoriti. Svakako, morat će se dobro namučiti da nas savladaju, a ja mislim da imamo kvalitet da ostanemo neporaženi", kazao je za SportSport.ba šef stručnog štaba Vitežana Slaven Musa. 

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Treba istaći da je na današnjem treningu Viteza povredu zaradio desni bek Ivan Stanić koji će sigurno propustiti duel sa Željezničarom, dok su svi ostali igrači spremni za subotnji duel koji počinje u 13 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi