Strateg Viteza za SportSport.ba

Musa:Zadržali smo cijelu ekipu, te doveli dobra pojačanja

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza danas su u Zenici odigrali kontrolnu utakmicu protiv Rudara iz Kaknja, te su slavili rezultatom 5:1 ubjedljivu pobjedu pokazavši veoma dobru i atraktivnu igru.

 Nakon utakmice razgovarali smo sa strategom Viteza Slavenom Musom, koji je za SportSport.ba govorio o današnjoj utakmici, prelaznom roku, te očekivanjima od nastavka sezone.

"Zadovoljan sam današnjom utakmicom, kada pobijedite s četiri gola razlike morate da budete zadovoljni. Prvo poluvrijeme smo odigrali izvanredno u drugom je ušlo dosta novih igrača, tako da se vidjela razlika.Rudar je doduše tek počeo s treningom,  nama je već četvrta utakmica, ali neće nas zavarati ovaj rezultat. Međutim ekipa je pokazala da može i zna, imamo još tri sedmice do početka prvenstva da sve to uigramo, Sve teče onako kako smo planirali uz par sitnih povreda, koje vjerujem da će se sanirati u narednim danima" ističe Musa.

Vitez je zadržao kompletan igrački kadar, te je angažovao trojicu novih igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam prelaznim rokom, zadržali smo cijelu ekipu jedini je problem je povreda Barišića, koji neće biti u prva dva-tri kola. Međutim s Bibićem, Selimovićem i Alispahićem smo dobili na širini, imamo iskusnu i kvalitetnu ekipu. Ne sumnjam da ćemo an proljeće biti bolji nego jesenas. Mi smo na stabilnom mjestu, ali evo i ekipe ispod nas su se pojačale, imamo stabilnu situaciju, ali neće nas zavarati pozicija na tabeli. Moramo biti bolji i zadržati poziciju na kojoj se nalazimo" kazao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi