16

Komentari (16)

Ramoramo
Ma haos. Odigraju 4 utakmice u 15 dana, odmah 10 igraca teze povrijedjeno.
Dajdzevada
A da izrentate i nekog napadaca iz drugog kluba
burek_sa_mesom
SISAJ SARAJ'VO!
milivoje
Neće da igra,kao i Oremuš i Rahmanovil!
konjnakvadrat
Romario 77
Nazalost mi drugog spica nemamo. Svi mi volimo Handzica ali kad je dobijao priliku vidjelo se da je to daleko od onog sto se ocekuje. Guzinu ne bih komentarisao covjek dva mrtva zicera fula.
Romario 77
Uprava spavala preko ljeta. Uzeli duplu krunu i gotovo , trebalo se pojacati i naci alternative ali prave a ne Guzine , Letice ... Ahmo je svakako u godinama intreba se pripremati na to da sve manje igra ali to ne mogu upravinda shvate.
LomanaLuaLua
Letić je strašan igrač, vidjet ćeš. A Guzina ima vremena da se iskupi, bolje što je fulio ono u Zenici ako će mu to biti motiv da zaigra još jače i ozbiljnije. Ima Sarajevo dobar roster da izgura ovu krizu s povredama. Pregazit ćemo ligu ko plitak potok :)
umjetnik
sve se ovo moglo nadoknadit al bez Tarzana Boga mi dabogda..
Alpasinacxx
Pa ovo je nevjerovatno, igrači će se još malo pa buditi povrijeđeni...
kaskada24
Bez ovog čovjeka Sarajeva jako teško moze igrati ofanzivno. Nadati je se da će zamjena dati sve od sebe da nadoknadi Mersin kvalitet
Mu'min Juventino FKS
Gotovo je ispali smo
Edin Merlin
Nema veze,ima Sarajevo dovoljno dobre zamjene....
AnijakManjo
Raspad sistema,svaki dan neko im se povrijedi.
sekac
Eto vi ste kompletni pa bujrum sad najbolji ste
AnijakManjo
Ne kontam kako mi se uvijek, pozitivni lajkovi pretvore u negativne. Hmmm
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.