Trener Slobode nakon remija protiv Mladosti

Musemić: Bili smo dominantni, zadovoljan sam igrom ekipe

D. Kurbegović

Nogometaši Slobode danas su u Zenici na Kamberovića polju odigrali 1:1 protiv domaće Mladosti. 

Izabranici Husrefa Musemića propisno su se ispromašivali na današnjoj utakmici, ali su ipak stigli do boda golom u 92 minuti utakmice.

Nakon remija u Zenici, trener gostiju koji je u drugom poluvremenu isključen od strane glavnog sudije Harisa Kaljanca zbog učestalih prosvjeda s klupe.

Musemić nije zadovoljan rezultatom ali igrom jeste igrom svoje ekipe.

"Iskreno da vam kažem ovakve utakmice se dešavaju jednom u 10 ili 15 godina, da ovako jedna ekipa bude dominantna na terenu, staro pravilo jeste kada ne iskoristite šanse primate pogodak. Nisam zadovoljan bodom, ali to je nogomet i možda će se nama negdje drugo vratiti" kaže Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija isključio je Musemića zbog stalnih prigovora s klupe.

"Ja sam takav kakav sam, neću se mijenjati dok sam živ, a ne znam koliko ću živjeti. Ne znam zbog čega sam isključen, ali eto to je sastavni dio ove igre. Isključuju se i veliki treneri poput Mourinja i Wengera, tako da ne vidim zašto i ja ne mogu biti isključen", kazao je Musemić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.