U Slobodi čekaju pismenu potvrdu za Škahića

Uskoro će biti na raspolaganju Musemiću

U Slobodi čekaju pismenu potvrdu za Škahića

Husref Musemić bi u narednom periodu mogao računati na usluge Ibrahima Škahića, koji je na Tušanj stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Veleža. 

Pouzdani defanzivac se odlukom komisije Nogometnog saveza BiH konačno može registrovati, no iz Slobode naglašavaju da je to moguće učiniti tek kada na klupsku adresu pristigne odluka u pisanoj formi.

Iz sekretarijata tuzlanskog kluba već su poručili da Ibrahim Škahić neće biti u kombinacijama za predstojeće utakmice protiv Mladosti i Goražda. 

Škahićev prelazak u redove Slobode izazvao je veliku pažnju u bh. javnosti. Velež se žalio da je Škahiću važio ugovor u momentu potpisivanja za Slobodu, ali je odluka na kraju donesena u korist kluba iz Tuzle. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.