Musemić: Bili smo i sretniji i spretniji!

Press konferencija nakon uzvratnog susreta 1/4 finala Kupa BiH

Musemić: Bili smo i sretniji i spretniji!

Poslije utakmice Zrinjskog i Sarajeva u prostorijama mostarskog kluba održana je press konferencija na kojoj su se pojavili pomoćni trener Plemića Mario Ivanković i glavni trener FK Sarajevo Husref Musemić.

Ni jedan ni drugi trener nisu imali preduga izlaganja a prvi se novinarima obratio Musemić:

"Mislim da je prvo poluvrijeme bilo s više šansi a nitko nije postigao gol. Tko zna gdje bi otišla utakmica da je Zrinjski zabio. Malo smo fizički pali jer smo prije tri dana igrali jaku utakmicu. Bili smo danas sretniji i spretniji, moglo je otići i u drugom smjeru ali nije na sreću. Imamo veliku prednost ali dok ne obezbijedimo teoretski ja neću smatrati da je prvenstvo završeno. Čestitam Zrinjskom na korektnoj utakmici".

Mario Ivanković je dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Složio bih se s trenerom Musemićem što se tiče prvog poluvremena. Mi imamo problem s realizacijom. Žalimo i za ovih par šansi pred kraj, posebno za ovom Bencunovom. Sarajevo je bilo sretniji tim danas ali sasvim zasluženo prolaze u polufinale Kupa". - kratko je dodao Ivanković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GMOKokosh
Husref sigurno nije govorio "nitko" i "tko" V. Bernardicu, vrli novinaru, ako vec citiras onda pises onako kako je onaj koji se citira rekao. Na reviziju diolome podhitno
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi