Trener FK Sarajevo nakon duela sa Čelikom

Musemić: Dupla kruna? Ništa još nije blizu

Večeras je na Koševu odigrana utakmica 30. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Čelika. Sarajevo je razbilo Zeničane i slavilo sa 5:0.

Nakon utakmice okupljenim novinarima se obratio trener Sarajeva Husref Musemić.

"Nisam bio zadovoljan otvaranjem, vidjelo se da je tu bila doza pritiska, ali nakon postignutog gola je sve bilo drugačije. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, kada krene, sve vam ide... Sigurno važna pobjeda".

Dupla kruna je blizu?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ništa još nije bilizu, imamo još pet utakmica. Sada se pripremamo za Široki i to je to."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Ako SB u dvije tekme izgubi od ovog ''strucnjaka'' treba ugasiti taj klub i ovu ligu.
1 6
Analiticar
Poruka za ove psovace i za ''ljude'' koji vode ovaj portal: Spusticu se na vas nivo i odgovoriti vam ovako: Jebem ti sina na prvi rodjendan. Kuji koja te je okotila se poserem u pizdurinu smrdljivu balinsku i nogom nabijem da joj nan nos izadje. Takodje ovim smradovima koji vode ovaj portal i dozvoljavaju takvima kao ti da pisete jebem bolesnu djecu prije prvog rodjendana. Dabogda vam se Srebrenica u kuci ponovila i da vam svi izginu samo vi da ostanete zivi jos 100 godina. Jebem vam sve koji su vam izginuli u ratu.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi