Musemić ima recept za Atalantu

Šef struke FK Sarajevo jasan

Musemić ima recept za Atalantu

Večeras će nogometaši FK Sarajevo u 2. pretkola Evropske lige odmjeriti snage protiv italijanske Atalante.

Večeras će nogometaši FK Sarajevo u 2. pretkola Evropske lige odmjeriti snage protiv italijanske Atalante.

Husrefa Musemića, šefa struke bordo tima, raduje što sve igrače ima na raspolaganju, te svi vjeruju da u Italiji mogu do pozitivnog rezultata, što bi bilo pravo čudo.

"Svjesni smo da je ovo za nas jako bitna utakmica i da je Atalanta uspješna ekipa. U svakom slučaju Atalanta je favorit, a mi ćemo se potruditi da odigramo što bolje, a za šta će to biti dovoljno ostaje nam da vidimo. Mi smo malo duže u pripremnom periodu nego što je to Atalanta i mnogo smo saznali o njima. Igraju jako kvalitetan fudbal, igraju agresivno, a to govore i njihovi rezultati prošle sezone. Mi ćemo igrati malo zatvorenije i nešto pokušati napraviti iz kontri te prekida", kazao je Musemić u najavi meča.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Večerašnji meč počinje u 20:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

genter
Nema recept za pisljivu bijeljinu, a ne Atalantu!
15 11
Jadnimi
Samo hrabro, i pune sreće većeras, Zrinskom, Želji i Sarajevu
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije