Musemić: Ispunili smo cilj, čestitke mladim igračima

Trener Sarajeva zadovoljan

Musemić: Ispunili smo cilj, čestitke mladim igračima

Trener Sarajeva Husref Musemić bio je zadovoljan pobjedom 3:0 protiv Banantsa na Koševu.

"Čestitam igračima na prolazu, ispunili smo cilj. Bili smo pod nekm dozom pritiska jer u fudbalu su iznenađenja moguća, ali generalno možemo biti zadovoljni. Odigrali smo dobru utakmicu, moglo se vidjeti i lijepih poteza i mislim da publika može biti zadovoljna. Hvala navijačima na podršci večeras", rekao je Musemić, te nastavio:

"Bilo je nekih iznenađenja u prvoj postavi, ali zadovoljan sam kako je to izgledalo. Ovi mladi momci su to zaslužili na treninzima, vodio sam se onim što sam vidio. Dobijat će oni minutažu i u budućnosti, sve veću".

Sarajevo već u nedjelju igra protiv Radnika u 1. kolu Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"U posljednje vrijeme loše otvaramo sezone, a onda kasnije 'ganjamo' ali ne uradimo to dobro jer ništa ne osvojimo. Nadam se pobjedi u Bijeljini, a odgodu nismo tražili zbog umora od utakmica nego od puta", zaključio je trener bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi