Musemić jasan: Svaki tim želi pobijediti, naši navijači neće razmišljati o Šimunoviću

Šef struke FK Sarajevo govorio za škotske medije

Musemić jasan: Svaki tim želi pobijediti, naši navijači neće razmišljati o Šimunoviću

S. Mlaćo

Sve je spremno za prvi meč Sarajeva i Celtica. Škoti danas stižu u glavni bh. grad, a zanimljivo da do utakmice neće trenirati.

U FK Sarajevo vlada pozitivna atmosfera i svi vjeruju u dobru partiju Ahmetovića, Velkoskog, Kovačevića i društva.

Za škotske medije govorio je šef struke FK Sarajevo Husref Musemić. Prvi pitanje odnosilo se na defanzivca Jozu Šimunovića, koji se našao na pragu reprezentacije naše zemlje, no na kraju je odbio da nastupi i zahvalio se tadašnjem selektoru Mehmedu Baždarevića.

Sigurno da na najvećem bh. stadionu neće biti biti lijepo dočekan, a Musemić o tome kaže.

"On ima pravo da izabere tim za koji želi da igra, a mi moramo da poštujemo tu odluku. Naši navijači neće previše razmišljai o Šimunoviću. Njihovi misli će se fokusirati na naš tim s željom da postignem što bolji rezultat", kazao je Musemić.

Musemić tvrdi da novac nije garancija uspjeha.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svaki tim želi pobijediti i uvijek postoji ta mogućnost. To je razlog zašto je fudbal zanimljiv. Sve je moguće. Svakako da je prednost Celtica njihova tradicija. Igranje protiv njih je velika čast i izazov za nas", jasan je bio trener Sarajeva.

Podsjetimo, meč na Koševu igra se od 19:45 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Zabrinut sam za zdravlje našeg KRKANA, Musemić dao izjavu, a on se na javlja. ;) ;)
9 0
Ende
Boli me qrac i za reprezentaciju i za Šimunovića . IGRAAAJ BORDO BIJELIIII OLEEE OLEEE
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi