Musemić: Moramo biti zadovoljni, gubili smo 2:0

Sloboda osvojila bod

Musemić: Moramo biti zadovoljni, gubili smo 2:0

Edmir Škorić

Branko Karačić i Husref Musemić dali su svoje komentare nakon što su Široki i Sloboda odigrali 2:2 na Pecari u posljednjem meču drugog kola Premijer lige.

Široki je vodio 2:0 nakon pola sata igre, ali se Sloboda u nastavku s dva ekspresna gola uspjela vratiti.

"Rekao bih da naš rezultat nije kriza, kriza je što sm oizubili bodove protiv Viteza. Imali smo izvanredno prvo poluvrijeme. Imali smo 2:0, imali smo meč-loptu, ali katastrofalno smo otvorili drugo poluvrijeme. Nakon šoka i dva gola u četiri minute, teško smo uspijevali da se vratimo", rekao je Karačić, čiji tim gostuje na Grbavici.

"Željo je blagi favorit, ali u derbijima se nikad ne zna", dodao je trener Širokobriježana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Možemo biti zadovoljni jer smo gubili 2:0. Uspjeli smo se sa određenim izmjenama vratiti u igru, imali smo period igre gdje smo mogli i do trećeg gola, ali moramo biti zadovoljni i s ovim", istakao je Musemić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi