Trener FK Sarajevo nakon poraza na Celtic Parku

Musemić: Nismo se obrukali i nemam šta zamjeriti igračima

8

Komentari (8)

Imran77
ma ja bio i tu strah da se desi ono sto se desilo protiv Atalante i Mehengladbaha ali eto samo da su se jace borili treba sad dobro odigrati u Europa Ligi
zigzag
Ovaj Celtic je kurac od ekipe. Tipicni otocki tvrdi tim s nesto brzim reakcijama. Nebi oni ni u Premier ligi opstali. Bilo tko malo tvrdji i cvrsci od Sarajeva i takticki podkovaniji bi ocitao lekciju ovim nadobudnim frajerima. Ocekivao sam iskreno vise od Sarajeva protiv Celtica al ovo je stvarno bilo amaterski. A bilo je prostora. I u Sarajevu, kad god ste uspjeli spojit 2-3 suvisla pasa u zoni suta ovi su se raspadali u fazi obrane. ALi nitko za zavrsni pas niti za neki pravi sut. Isto tako, kako je moguce branite se s 10 igraca nekad a medju linijama propuh? Igraci koliko god ne bili vrhunska kvaliteta mogu igrat fazu obrane kvalitetno al to je vec do "strucnog staba".
zigzag
..htio sam rec "mogu Uigrat fazu obrane kvalitetno"
Meeseeks
Ma ja. Super je bilo. Nije niko puco po vama. Svi živi. Ljepo se proveli. Akobogda i dogodine opet malo na izlet negdje.
chs1975mostar
jeste ne blokirali?
mirza24
Bolje je nego 0-8
DobarDam
Glupi bosnjo i njegovi komleksi nize vrijednosti. U dvije utakmice dva puta presli centar dok su oni imali milion sansi iako cak nisu htjeli ni trenirati prije utakmice jer im je Sarajevo bilo trening a on kaze NISMO SE OBRUKALI. Mi smo ubjedljivo najpickastija i najgluplja nacija u Europi a mozda i u svijetu.
Keno
Ti imas problema momak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.