Musemić: Nismo se obrukali i nemam šta zamjeriti igračima

Trener FK Sarajevo nakon poraza na Celtic Parku

Musemić: Nismo se obrukali i nemam šta zamjeriti igračima

Sarajevo je večeras na Celtic Parku poraženo od Celtica rezultatom 2:1 u revanš meču 1. pretkola Lige prvaka.

Kako je Sarajevo i u prvom susretu na Koševu upisalo poraz, Musemićevi izabranici su se oprostili od kvalifikacija za Ligu prvaka.

Ipak, trener Sarajeva Husref Musemić nije bio nezadovoljan nakon večerašnje utakmice protiv slavnog protivnika.

“Nisam nezadovoljan. Ono što ja najviše volim je kada igrači imaju dobar voljni momenat, to je bilo večeras. Mislim da smo dobro otvorili utakmicu, u prvih 15 minuta imali smo dvije - tri situacije i da smo odigrali bolji završni pas, mogli smo napraviti nešto više. Poslije toga smo kažnjeni na slične načine kao i na Koševu", istakao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da smo drugo poluvrijeme odigrali bolje, imali smo dva - tri igrača koja su objektivno zakazala i u ovakvim utakmicama je to puno, ali šta je tu je. Nismo se obrukali i nemam šta zamjeriti igračima. Volio bih da je ostalo neriješeno, ali idemo dalje", poručio je nakon utakmice Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDam
Glupi bosnjo i njegovi komleksi nize vrijednosti. U dvije utakmice dva puta presli centar dok su oni imali milion sansi iako cak nisu htjeli ni trenirati prije utakmice jer im je Sarajevo bilo trening a on kaze NISMO SE OBRUKALI. Mi smo ubjedljivo najpickastija i najgluplja nacija u Europi a mozda i u svijetu.
0 40
mirza24
Bolje je nego 0-8
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi