9

Komentari (9)

Koba84
Dvolicnost ubija to je bolest. Kleli ste se u njega prije mjesec dana kad je donio 2 titule picke pitarske, dvolicne. Da vas hoce Celtic nabit pizde jedne. Nije do njega jebo vam Tan majku dvolicnu. Neda babo pare kitare jedne
Rus
Past ce rekord jopet
Romario 77
Ovo je sramota osvojis duplu krunu i umjesto da dovedes pojacanja i napravis iskorak tebi igraci odlaze a niko ne dolazi a pripreme pocinju
Analiticar
Igraci im odlaze zbog ovog seljacine koji za novce dovodi amatere a najboljim igracima psuje mrtve roditelje i bogove. Neki su ga zbog toga htjeli udarati na treninzima.
MLADOST
Celtic odavde neće otići s kezom na usnama. Šta će gore biti, ne znam, ali im ovdje bodova nema. Jebeš Celtic.
Analiticar
Ovaj cetnicki pobratim i veliki navijac Crvene Zvezde je najgluplji trener u povijesti nogometa ali zna ubirati novce od amatera koje dovodi u FK Sarajevo. Zabit ce im Celtic 10 komada!
Fcs
Zabijem ti kitu.
VelaHavle
Zabio yi Husref mami analiticaru... a ja sestri i ostalim mladjim clanicama obitelji
KRKAN
GLEDAJ FACE SELJAČKE HAHAHAHA HOCES LI BITI ZABRINUT NAKON NAJVECEG BH FUDBALSKOG DEBAKLA?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.