Musemić: Nismo zabrinuti jer smo tek počeli da radimo

Sarajevo poraženo od Mladosti

Musemić: Nismo zabrinuti jer smo tek počeli da radimo

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva poraženi su danas sa 2:1 od Mladosti u prijateljskom meču.

Bordo tim je u svojoj bazi u Butmiru odigrao prvi pripremni meč za novu sezonu u kojem su doživjeli poraz od Mladosti. Gosti iz Doboja kod Kaknja na kraju su slavili sa 2:1.

Nakon utakmice trener Sarajeva, Husref Musemić, izjavio je da nije zabrinut zbog poraza jer su pripreme tek počele.

"Bilo je teško vijeme za igrati. Primili smo brzo dva gola. Imali smo 2-3 dobre šanse. Nismo zabrinuti i svaka utakmica nešto novo pokaže. Sutra idemo u Sloveniju i tek tada počinje nešto ozbiljni rad . Igramo neke utakmice i očekujemo da kompletiramo igrački kadar i sigurno će tada biti sasvim druga priča. Novi igrači? Ništa specijalno dati neku generalnu ocjenu kvaliteta i nemam ništa puno tu da kažem", rekao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Koba84
Dvolicnost ubija to je bolest. Kleli ste se u njega prije mjesec dana kad je donio 2 titule picke pitarske, dvolicne. Da vas hoce Celtic nabit pizde jedne. Nije do njega jebo vam Tan majku dvolicnu. Neda babo pare kitare jedne
0 18
Rus
Past ce rekord jopet
0 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi