Trener Sarajeva zadovoljan

Musemić: Ovo je pravi pristup, raduje me dobar presing

Sarajevo je danas rezultatom 2:0 savladalo Qarabag, protiv kojeg je pružilo zaista dopadljivu igru kojom je trener Husref Musemić bio vrlo zadovoljan nakon susreta.

"Odigrali smo dobru utakmicu, dobro smo trčali, dobro smo stajali... Rezultat nije toliko bitan, on je samo plod naše dobre igre. Nama je danas nedostajalo pet igrača, četvorica su sa reprezentacijom a Husejinović je povrijeđen. Posebno mi je drago što su su svi danas imali pravi pristup. Zadovoljan sam, radit ćemo dalje i pokušati da budemo ovakvi kao što smo danas bili", kojeg naročito raduje jedan segment u igri svoje ekipe:

"Koristimo momenat kad možemo da odigramo presing, što smo danas dobro radili. Nekoliko puta smo oduzeli loptu Qarabagu, ulazili u šanse koje nismo realizovali, ali to nije toliko bitno".

"Ovdje igramo protiv kvalitetnih protivnika, imamo dobre uslove za igru. Igrači su motivisani i žele da se dokažu", zaključio je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Moze zivjeti u sarajevu 100 godina ali vazda seljak .
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi