Musemić pred derbi sa Borcem: Pobjeda je imperativ

Derbi meč ovog kola

Musemić pred derbi sa Borcem: Pobjeda je imperativ

S. Grebović

Deseto vanredno kolo BH Telecom Premijer lige nam donosi derbi starih znalaca Sarajeva i Borca.

Susret je na rasporedu u srijedu od 18 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Svoja očekivanja i viđenje od ovog meča na današnjoj press konferenciji iznio je šef struke Bordo tima Husref Musemić:

"Poslije poraza od ekipe Tuzle City pod imperativom smo pobjede. Ne možemo opet odigrati tako loše, moraćemo uložiti puno više želje i truda. Borac ove sezone igra po sistemu toplo-hladno. Imaju 3-4 kvalitetnih igrača koji iza sebe imaju zavidne karijere i kvalitet i moraćemo uložiti puno truda i želje da bi stigli do tri boda. Što se tiče igračkog kadra i dalje imamo problema. U takvoj smo situaciji da nam se desi da se jedan igrač oporavi, a drugi povrijedi. Istina je da imamo određenih kadrovskih problema, ali šta je tu je." 

Prisutnima se u press sali obratio i prvotimac FK Sarajevo Besim Šerbečić:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kao što je šef rekao sigurno da nam dolazi jedna kvalitetna ekipa sa nekoliko kvalitetnih individualca poput Stojana Vranješa. Ne smijemo biti naivni i zalijetitati se. Pod imperativom smo pobjede i postavićemo se tako. Atmosfera je i pored poraza u prošlom kolu jako dobra, a takva je od prvog dana od kada sam stigao u klub."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
Samo naprijed Husrefe!
8 2
SrcuDragaBojaPlava
0:0 usro odlazi
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi