Musemić: To je naš problem u BiH...

Press konferencija u Plavom salonu

Musemić: To je naš problem u BiH...

H. Zilić

Trener FK Tuzla City Husref Musemić nije krio zadovoljstvo nakon trijumfa protiv Željezničara u osmini finala Kupa BiH rezultatom 2:4.

Na press konferenciji Musemić se osvrnuo na teren Grbavice, zatim ambicije kluba, prokomentarisao je i taktičku predstavu svoje ekipe.

"Dobra fudbalska predstava, puno šansi, puno golova. Prvo polvurijeme smo odigrali kvalitetno i to smo u drugom poluvremenu potvrdili. Uvijek pričam, a kod nas kad kažete konkretno gledaju vas na drugačiji način. Kada imate ovakve uslove možete super odigrati, ali to je naš problem u BiH, kada ćemo to popraviti ne znam. Bilo bi dobro da imamo ovakvih desetak terena", rekao je Musemić, a zatim dodao:

"Teško je nešto obećavati, ali ambicije su da skupimo što više bodova. Imamo kvalitetnu ekipu i tu smo gdje jesmo. U ovom trenutku bi i predsjednik kluba bio zadovoljan da izađemo u Evropu i da neko zadovoljstvo čovjeku damo nakon svih ulaganja."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nakon toga Musemić je prokomentarisao još neke šanse Citya u nastavku sezone, ali i osvrnuo se na večerašnji meč sa taktičke strane.

Press kofnerenciju pogledajte u priloženom videu:

Top Komentari

chj8
Sigurno jedan od najboljih stručnjaka na ovim prostorima. FK Tuzla City je klub sa svjetlom budućnosti. Stvarno puno ulažu na svim poljima od se škole fudbala do seniora.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi