Sloboda želi biti prvak

Musemić: Razmišljat ćemo o tituli

J. Duvnjaković

Sloboda želi u drugom dijelu sezone nastaviti s dobrim partijama i osvojiti titulu.

Jasno su to poručili u FK Sloboda uoči početka priprema za nastavak sezoen. Tuzlaci su danas imali prozivku, te su zvanično startali s pripremama.

"Što se tiče igračkog kadra, to smo 99 posto završili sa dva nova igrača, Senadom Husićem, koji će se pridružiti naredne sedmice, te Anesom Haurdićem, što je bila moja želja još ljetos, koju smo sada realizovali, Vidjet ćemo jesmo li pogriješili ili nismo", izjavio je Musemić, koji je još dodao:

"Naša pozicija na tabeli daje nam za pravo da razmišljamo da možemo biti prvi i mi ćemo i dalje razmišljati o tome. U fudbalu je teško išta predvidjeti, ali naš je cilj da osvojimo najviše bodova, a da li će drugi rezultati nama biti naklonjeni, pred nama je da vidimo, na to mi ne možemo uticati".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda će glavni dio priprema obaviti u turskoj Antaliji, gdje će boraviti od 6. do 20. februara, te će odigrati i četiri pripreme utakmice. Prije odlaska u Tursku, crveno-crni će trenirati u etno selu Stanišić kod Bijeljine. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije