Azmir Husić i Tuzla City za bolje sutra bh. fudbala: Veležu premije, drugima stadion

Uvijek tu da pomognu

Azmir Husić i Tuzla City za bolje sutra bh. fudbala: Veležu premije, drugima stadion

Edmir Škorić

Fudbalski klub Tuzla City i vlasnik Azmir Husić oduševili su sportsku javnost u Bosni i Hercegovini u posljednje vrijeme.

Tuzla City je donirao 20.000 KM Veležu obećane premije za prolazak protiv AEK-a, a sada Tuzlaci prijateljima iz Mostara daju čak 100.000 KM premija za eventualni plasman u grupnu fazu Konferencijske lige.

Rođeni večeras igraju protiv Elfsborga revanš trećeg pretkola na Grbavici (1:1 u Švedskoj op.a) i ukoliko izbore play-off, čeka ih Feyenoord i onda je sve moguće.

Nakon obećanih premija Veležu, Tuzla City nastavlja pomagati druge klubove u BiH, kako velike, tako i one 'male'.

Iz FK Mladost Kikači su se zahvalili Azmiru Husiću i njegovoj ekipi jer im je ustupljen stadion Tuzle u Simin Hanu za odigravanje domaćih utakmica.

"Naša Mladost nažalost svoje domaće utakmice neće igrati u Kikačima. Tuzla City već sada možemo reći naš bratski klub, ponudio je bez i jedne riječi svoj kompleks u Simin Hanu. Kompleks u Simin Hanu zadovoljava uslove odigravanja i za 1. Ligu Federacije. Tako da ovom prilikom želimo se zahvaliti Tuzla Cityu a posebno alfa i omegi kluba gosp. Azmiru Husiću", naveli su iz Mladosti.

Oni prvo kolo u novoj sezoni igraju u nedjelju protiv Orahovice 74.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tuzla City se takmiči u Premijer ligi i ona odavno svoje mečeve igra na Tušnju, a stadion u Simin Hanu koristila je za igranje u nižim rangovima takmičenja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Lopina koja preko nogometa pere prljave pare
8 38
Vedox
Ako je faca nek posteno prijavi igrace na stvarne iznose plata, pa bi onda imalo nekog smisla ovo ostalo lijepo sto radi.
7 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi