Trener FK Sarajevo nakon pobjede protiv Mladosti

Musemić: Vidjeli ste po radovanju igrača koliko im ovi golovi znače

Danas je na Koševu Sarajevo u okviru 28. kola Premijer lige BiH dočekalo Mladost iz Doboja kod Kaknja. Bordo tim je upisao laganu pobjedu rezultatom 2:0.

Nakon utakmice okupljenim novinarima se obratio trener FK Sarajevo Husref Musemić.

"Vidjela se mala nervoza na početku utakmice, ali dobro smo odigrali prvo poluvrijeme. U drugom poluvrememu smo se pokušali štediti jer za dva dana igramo novu utakmicu, pa smo se trudili i da ne dobijemo kartone. Drugim poluvremenom nisam pretjerano zadovoljan", istakao je Musemić.

"Sve je moguće, još tri utakmice igramo vani, a dvije kući. Sada imamo jako tešku utakmicu protiv Radnika koji je kvalitetan i želi u Evropu. Tako da još ništa nije gotovo", izjavio je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je konačno postiglo gol na Koševu, rasterećenje?

"To ćemo vidjeti u Bijeljini. Vidjeli ste po tome kako su se igrači radovali da im ovi golovi puno znače. Nadam se da će to samo biti dodatni motiv da u subotu odigramo što je bolje moguće", poručio je trener FK Sarajevo.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fcs
DO TITULE !!!
35 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi