Musemić zadovoljan nakon Troglava

Imao je šta vidjeti

Musemić zadovoljan nakon Troglava

Edmir Škorić

Husref Musemić i Krste Velkoski osvrnuli su se na pobjedu Sarajeva nad Triglavom (4:1) u prijateljskom meču.

"Dobra prijateljska utakmica. Dosta trke čime sam zadovoljan, tako smo i dali šansu igračima koji su počeli utakmicu da odigraju 60 ili 70 minuta. Oni su jutros imali trening i ova tri ili četiri mlađa momka koja su ušla su opravdala povjerenje. Možemo biti zadovoljni, bitno je da se niko nije povrijedio. Halilović se žali na udarac. Vrlo brzo nas čeka važna utakmica već za 13 ili 14 dana i moramo se što bolje spremiti, rekao je Musemić, pa je dodao:

"Ima nekoliko nedoumica, jedna dvije, a ova ekipa što je počela utakmicu imala je samo jednog novog igrača - Šišića. To su sve igrači što su igrali prošle godine. Imamo tu Šofranca, čekamo Crepulju, Bekića i ima dosta igrača koji neće sada biti na raspolaganju".

Novi igrači?

"Bilo bi neozbiljno davati ocjenu za jednu i eventualno jednu i po utakmicu. Pokušali smo da rasporedimo igrače, da dobiju pravu šansu, ali ne možemo dati neku generalnu ocjenu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odigrali smo utakmicu u visokom ritmu. Stvarali smo šans,e dali smo četiri gola, ali ovo su pripremne utakmice. Možemo biti zadovoljni kako igramo i kako se kreće lopta. Nadam se da će sve biti u najboljem redu", rekao je Velkoski, pa je dodao:

"Uslovi u Sloveniji su idealni, nemam šta da zamjerim".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije