I Mario Ivanković složio se s trenerom gostiju

Musemić: Žao mi je kolege, najbitnije je da on bude dobro

13

Komentari (13)

kiki
nepostojeci penal za Sarajevo,nepostojeci korner kod drugog gola Sarajeva i nepostojeci penal za Zrinjski.......nije mi jasno sta pitarcine toliko kake
Titotejebo
Baka otišao kući da usisa detaljno kako je objasnio u jednoj emisiji. Husrefe nemoj ba da žmiriš na krađe, kakva fer i korektna utakmica. Fudbaleri Zrinjskom (u prvom redu odbačeni IZ Sarajeva) nakon svakog kontakta, auta za nas, faula grupišu se oko sudije ko albanci. Bilbija nije uzeo inzulin valjda pa gluposti valja na kraju, oštećeni oni navodno. Baka usisava odletio, ovaj njihov pomoćni ne zna ni šta će tu. Lasta moli one fašiste da ne gađaju ljude oni ništa. I Husref jedini nijemi posmatrač. A znaš Boga Pidri opsovati (ne zamjeram i ja sam mu nakon one pete ala džej džej okoča opsovao samo kažem da znaš) što ne reče šta? Nemoj glumit' gospodu gdje ne treba. Odeš u leglo fašizma i zahvališ što su te prebili pa pokrali. Stvarno ne kontam.
ode208
Gdje sad onaj pjano baka da prica o moralu i postenju. Sakrio se ko mis. Jebo se s materom
Mirsad
A gdje je Sliskovic? Da se nije opet napio, pa nije mogao na noge i "nazociti" konferencij za medije?
Plavi orkestar
Bjelica svirao nepostojeci penal Sarajevu i poslije išla kompenzacija.Identicna situacija samo Ahmetovic bolji glumac.
Raikkonen
Ti si baš ORKESTAR . Bravo majstore i žalosna ti majka šta je rodila.
Plavi orkestar
Šupak reci mi zbog cega je svirao penal nad Ahmetovicem.Niti ga je dirao rukama,ni nogama,lijepo se vidi na snimku,on odglumio a onaj levat svirao.
Raikkonen
Romario 77
Husrefe nemoj kukavicki ,pogođen je tvoj kolege prlikom izjave trazis da.savez reaguje adekvatno primjeni sankcije. Sta je realno izmisliti penal
VELEZ
gdje je sliskovic jebem mu mater nece nista da kaze iza ovakve utakmice
vanja8
Sliskovic traži Bjelicu da mu vrati pare
Doc
Samo se vi vratite u ligu braćo mostarska. Govna se vas boje najviše. Nosioci EU vrijednosti
Doc
Baka pičko navodno "svjetlije puti", jebo te Ante u brkove tamnije puti. Reci, pa makar pohvali sudije smradu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.