Musemić: Željini rezultati dovoljno govore

Respektuje goste

Musemić: Željini rezultati dovoljno govore

E. Škorić

Uoči derbija 23. kola Premijer lige BiH, u kojem se sastaju Sloboda i Željezničar, u prostorijama SD Sloboda održana je press konferencija.

Husref Musemić se novinarima obratio i najavio veoma važnu utakmicu za tuzlanske crveno-crne.

“U goste nam dolazi ekipa koja je u posljednjih pet utakmica ostvarila isto toliko pobjeda i to je za svaki respekt. Očekuje nas teška, zahtjevna i neizvjesna utakmica. O Želji imamo dovoljno informacija, gledao sam ih u Antaliji i ovdje dvije utakmice, tako da ćemo moji saradnici i ja upoznati ekipu sa svim njihovim prednostima i manama. Očekujem fer i sportsku atmosferu i nadam se da će Tušanj biti pun jer nam podrška navijača mnogo znači”, poručio je Husref Musemić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti