"Musemića cijenim, ali se ne bih složio sa njim"

Trener Radnika nakon pobjede nad Sarajevom (1:0)

"Musemića cijenim, ali se ne bih složio sa njim"

S. Mlaćo

Radnik je nastavio sa sjajnim igrama ove sezone. Bijeljinci su danas na svom stadionu savladali FK Sarajevo (1:0), te sada na svom kontu imaju 36 osvojenih bodova. 

Junak Radnika bio je Nenad Srečković koji je matirao Pavlovića i donio slavlje svom timu. Mladen Žižović je još potvrdio da se radi o kvalitetnom stručnjaku, a ovaj put je nadmudrio svog mnogo iskusnijeg kolegu Husrefa Musemića.

"Čestitam objema ekipama na fer i korektnoj igri. Iskoristli smo pritisak na Sarajevu, poveli sretno i spretno, te na borben način smo došli do pobjede. Sarajevo je promašilo svoje šanse, mi dali taj jedan pogodak, ali to je fudbal", kazao je Žižović koji je odlučio prokomentarisati izjavu kolege Musemića koji je nakon meča istakao da je od Radnika očekivao malo više fair playa u finišu utakmice.

"Ne bih se složio sa kolegom Musemićem kojeg cijenim. Bijeljina je prepoznatljiva po fer i korektnoj igri i svi se utrkuju kada dođu ovdje da igraju jer nemaju nikakvog pritiska od strane domaćina i publike. Danas smo zaslužili ovu pobjedu, iako je Sarajevo u nekim elementima bilo dominantnije. Želim im mnogo sreće u nastavku sezone, oni imaju veliki kvalitet, ali u životu naiđe splet nespretnih okolnosti. Konstatacija Musemića ne stoji, ali svako ima pravo na svoje mišljenje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U naredno kolu Radnik će u goste Željezničaru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi