Bivši bh. reprezentativac za SportSport.ba

Musić: Možda je ono u Innsbrucku bio samo loš dan

Bivši bh. reprezentativac Vedin Musić jedan je od onih koji su posjetili Coca-Cola FIFA Trophy Tour u Skenderiji.

S Musićem smo porazgovarali o dolasku pehara Svjetskog prvenstva u našu zemlju, ali i o katastrofalnom izdanju protiv Egipta u Innsbrucku, u prijateljskoj utakmici. 

"Nema ništa ljepše nego da se naša reprezentacija plasirala u Brazil. Pehar je stigao i ovdje, a možemo se nadati u neko bolje vrijeme, da ga jednom i donesemo ponovo. Bit ćemo zadovoljni i sa plasmanom na SP. Očekujem što bolji plasman Zmajeva u Brazilu", kazao je Musić za SportSport.ba, osvrnuvši se na blamažu u Innsbrucku.

"Prva probna utakmica pred Svjetsko prvenstvo. Nismo odradili kako smo svi željeli, ali možda je to bio samo jedan loš dan, što se može svima desiti. Ipak, mislim da će oni do SP-a i prve utakmice s Argentinom biti u daleko boljem izdanju".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Komentar na igru debitanata Tina Svena Sušića i Anela Hadžića.

"Ne bih davao neke komentare, ipak je selektor taj koji prati i gleda. On je tako odlučio, a ja bih samo poželio momcima puno uspjeha i sreće".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.