19

Komentari (19)

rodjak
ovaj Musija opet trazi da se ne igra,pa pitam se zasto se oni uopste takmice.Cuj 11 zarazenih,pa ni jedan klub u okolini pa ni u Evropi nema toliko zarazenih,je li to vama nesto govori.Meni govori da nisu nista uradili na sprecavanju ulaska virusa u klub i da su propustili da odrade sigurnosne mjere potrebne da se virus ne prosiri na sve igrace, Mladost mora snositi odgovornost za ovo ovakvo amatersko ponasanje u odnosu na ovaj virus i pandemiju, stop ovom i ovakvom amaterizmu . u sportu
Dino_
Mušija je prvi raspustio ekipu i zalagao se za prekid igranja, a kako ne bi igrače plaćao. Dok je većina drugih ekipa radila testove na Covid-19 i počela sa treninzima u slučaju da se liga nastavi, Mušija nije ni pozvao igrače na okupljanje. Sada kao nisu htjeli da testiraju prve sumnjive. Pa platiš test i testiraju, gdje je problem? Hoćeš i to besplatno? Do kraja prelaznog roka kupi/posudi potrebne igrače ili uzmi iz omladinskog pogona i igraj. Treba uvesti obavezno testiranje igrača, pa ako treba i sedmično, da ne bi ovakve stipse uništile druge ekipe.
Cataluna
Ko te hebe musija,dovedi jos 10 igraca prelazni rok traje do oktobra.
Samoiskreno
Jel ovo opet stimaju Sarajevu titulu?
EdwinPol
Hahaha KMEE KMEEEE KMEEEEEE. Mozete li igdje da ne spomenete najveci klub u drzavi ?
FighterIXI
Opasno se namješta Borcu. Opet Borac kriv i za kraj prošle i za početak ove sezone. Baš me interesuje kako bi to izgledalo da se sezona nastavila. Bio bi šampion onaj koji najmanje testira igrače i najviše zarazi protivničkih igrača.
Sarajlija46
Ma ja,jer su vam prva 2 kola Borac i Sarajevo.A da su npr.Olimpic i Krupa to bi bila skroz druga prica.Imate juniore,ili 0:3
Fareus1921
Nedo Bog da je Sarajevo u pitanju...
Sarajlija46
Pa vi koliko se ja sjecam,dobili ste ih jedva 2:1 sa 2 igraca vise prosle godine
Fareus1921
Dobili ste ih i vi jedva ove godine ?
Sarajlija46
5:1 iz 2 utakmice nije jedva.A prosle godine dok ste ih vi jedva dobijali sa 2 igraca vise,mi smo ih iz 3 utakmice 12:0
MLADOST
Ćuj, imate juniore, a gdje je obraz? Bolan, bolan, nit se se bojimo Borca niti Sarajeva, šta to pričaš.
Sarajlija46
Prvo nas dobijte na Kosevu pa pricajte.0:6 prosle godine i 0:3 ove i nije te stid reci"Ne bojimo se mi Sarajeva."E sto nemogu ovi ufurani seoski ekipa...
MLADOST
Ufurani ste vi kobajagi neki navijači, a od kojih se očekuje upravo suprotno. Priželjkuješ da izađemo sa juniorima ili da vam se poklone bodovi, i ti si kao neki navijač, pa to je ispod bilo kakvog dostojanstva. Zar može biti veći seljak od ovoga? Slažeš priću kao da Mladost traži odgodu zbog Borca i Sarajeva, a ne zbog desetkovane ekipe od korone, bijedno. Te utakmice što si spomenuo, ok i čestitali smo vam na pobjedi, ali samo da znaš, straha nema ni od koga. Komentar ti je dno dna.
Sarajlija46
I Rostov iz Rusije ima preko 10 igraca zarazeni,pa svako kolo igraju regularno sa juniorima i ne kmece i ne traze odgodu.
MLADOST
Sve je to ok, ali daleko smo mi od rusije. Ovo da se desi bilo kojem klubu u BiH, bio bi mu itekako problem, a kamoli nama. Savez ako odlući da se igra, pa naravno da ćemo izvesti juniore, ali fer bi bilo odgoditi prve dvije-tri utakmice mladosti. Prvi tim je u pitanju, 10 igrača + glavni i pomoćni trener. Stvar je u tome da ni juniore nema ko izvesti na teren. Za sve, 14 dana karantina, pa 14 dana samoizolacije, nema treninga, nema pripremnih utakmica.
copinjo
Znaci da tog novajliju niste testirali. Ako vam nema ko igrati, 3-0 i idemo dalje.
milivoje
Koga vi lažete.Seljačka posla!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti