Mušija potvrdio: Dinamo i "još jedan veliki klub" poslali ponude na adresu Mladosti DK!

Nemanja Nikolić na meti Modrih

Mušija potvrdio: Dinamo i "još jedan veliki klub" poslali ponude na adresu Mladosti DK!

E. Škorić

Predsjednik Mladosti iz Doboja kod Kaknja Mensur Mušija potvrdio je za SportSport.ba da postoje interesi za Nemanju Nikolića (18).

Desni boči iz ekipe Mladosti mogao bi ubrzo napustiti BiH. Za njega se zanimaju dva velika kluba, od kojih je jedan - zagrebački Dinamo.

"Imamo dvije zvanične ponude za Nikolića, od kojih je jedna od Dinama. Ja sam na odmoru i sve će biti riješeno kada se vratim", rekao je Mušija u razgovoru za SportSport.ba.

"Ovaj drugi klub je također veliki i poznat. Moram istaći da on sa nama ima još dvije godine ugovor i samim tim još uvijek je naš član", dodao je prvi čovjek Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije nešto više od godinu dana Nikolić je u Mladost došao iz Zvornika, a on bi trebao postati drugi veliki izlazni transfer Mladosti nakon što je Nemanja Anđušić prešao u turski Trabzonspor.

Naravno, sam Nikolić bi bio sretan da pređe u redove prvaka Hrvatske jer bi to puno značilo za njegovu karijeru, a i sama Mladost bi ponovo zaradila dobar novac.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GMOKokosh
Musija radan i posten covjek. Radi pravi posao. Cestitke
8 0
sloboda1919tz
ovaj musija ima nos za igrace ko mamic he.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi