Muslera pred meč s Francuskom saznao dvije tragične vijesti

Nije ni čudo što nije bio u elementu

Muslera pred meč s Francuskom saznao dvije tragične vijesti

E. Čaušević

Reprezentacija Urugvaja oprostila se od Svjetskog prvenstva nakon poreza od Francuske (2:0) u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Urugvajci su lakše od očekivanog doživjeli poraz od Trikolora, a veoma loš dan imao je golman ove selekcije Fernando Muslera koji je napravio nevjerovatnu grešku kod drugog gola. Ipak, urugvajski mediji prenose da nije ni čudo što Muslera na ovoj utakmici nije bio baš "sav svoj".

Nakon utakmice Muslera je preuzeo na sebe odgovornost zbog poraza i ispadanja sa Mundijala, te se izvinio narodu u svojoj zemlji. Međutim, malo ko je znao da je ovaj golman proživljavao jako teške trenutke na utakmic protiv Francuske.

Naime, pred duel Francuskom ovaj golman saznao je dvije vijesti koji su ga žestoko potreslo. Musleri je prvo javljeno da je njegov daidža poginuo u saobraćajnoj nesreći, a samo dan kasnije dobio je vijest da mu je preminula nana.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Zbog toga urugvajski mediji su poručili da ne treba osuđivati Musleru zbog greške koju je napravio, te da mu trebaju čestitati što je smogao snage da uopšte nastupi na meču protiv Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti