Muslimović napustio Zavrč, poznata nova sredina?

Bivši bh. reprezentativac

Muslimović napustio Zavrč, poznata nova sredina?

Nekadašnji bh. reprezentativac Zlatan Muslimović nakon polusezone odlučio je raskinuti ugovor sa Zavrčom. 

Muslimović se nije pretjerano pokazao u ovom slovenačkom klubu i u deset odigranih utakmica upisao se samo jednom u listu strijelaca, pa je nakon samo jedne polusezone odlučio spakovati kofere i raskinuti ugovor. 

Brojni mediji u Sloveniji navode da bi Muslimović karijeru mogao nastaviti u dalekom Kataru, a nije isključena ni opcija da ostane u Sloveniji jer je za njegovo dovođenje navodno veliki interes pokazao Koper. 

Tokom karijere Muslimović je još nastupao za Goteborg, Udinese, Perugiju, Pistoise, Ascoli, Padovu, Rimini, Rimini, Parmu, Atalantu, PAOK i Guizhou Rehne. Za reprezentaciju BiH je uknjižio 30 nastupa i postigao 12 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.