Muslimović oduševio navijače PAOK-a

Vječna ljubav prema bivšem klubu

Muslimović oduševio navijače PAOK-a

Dž. Mrakić

Zlatan Muslimović je, bez dvojbe, jedan od najpožrtvovanijih nogometaša koje je Bosna i Hercegovina ikada imala.

Veliku borbenost koju je pružao na terenu prepoznali su i navijači grčkog PAOK-a, čiji je dres naš bivši reprezentativac nosio u periodu od 2008. do 2011. godine.

Navijači ovog kluba Muslimoviću su priredili specijalan doček na njihovom stadionu početkom ove godine, a Alani, kako su ga nazvali u Grčkoj, nedavnim gestom pokazao je da postoji velika povezanost između njega i bivšeg kluba.

Naime, prije tri dana na svome privatnom Facebook profilu postavio je fotografiju na kojoj se jasno vidi grb PAOK-a na zidu njegove kućne teretane, a o tome koliko je ovaj gest izazvao oduševljenje kod navijača ovoga kluba ne treba posebno trošiti riječi.

Potražite više informacija na temu Super League:

Inače, Muslimović se nakon jednogodišnje pauze nedavno vratio aktivnom igranju fudbala, a ugovor je prije mjesec dana potpisao sa slovenačkim Zavrčem. Trenutno se oporavlja od lakše povrede i 

uskoro bismo ga ponovo trebali vidjeti na djelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.