Muslimović pogodio, Paok pobijedio
Bh. reprezentativac ponovo zabio

16. kolo Grčkog šampionata

Muslimović pogodio, Paok pobijedio

E. Škorić, foto: Branimir Prijak

Naš reprezentativac Zlatan Muslimović ponovo je bio strijelac za svoj Paok, koji je danas kao domaćin bio bolji od OFI Cretea. Zlatan je teren napustio u 82. minuti ispraćen gromoglasnim aplauzom svih prisutnih.

U 16. kolu Grčkog šampionata, PAOK je kao domaćin savladao OFI Crete, te tako zadržao priključak sa Olympiakosom i Panathinaikosom.

Olympiakos je jučer slavio protiv Asterasa, pa je momčad Paoka u kojoj igra i naš reprezentativac Zlatan Muslimović imala samo jednu opciju, a to je pobijediti danas na svom terenu.

Da je u pravoj formi, Muslimović je dokazao u 34. minuti kada je svojim pogotkom donio radost prepunom stadionu. Vladan Ivić je pred kraj prvog poluvremena pogodio za konačnih 2:0. Tri boda koja su svakako bila i očekivana pred današnju utakmicu, jer PAOK je ove sezone jedan od glavnih konukrenata za osvajanje titule.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Trener je Muslimovića izvadio iz igre u 82. minuti, vjerovatno da bi ga odmorio za narednu utakmicu, a domaći navijači su mu gromoglasno zapljeskali.

Levadakios je bio bolji od Arisa rezultatom 2:0. Utakmica Panserraikos-Iraklis je odgođena, a u tijeku su utakmice Panathinaikos-AEK i Thrasiovoulos-Larissa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.