Muslimović: U Bihaću smo pretučeni i pokradeni

U Bratstvu razočarani nakon današnjeg meča

Muslimović: U Bihaću smo pretučeni i pokradeni

S. Mlaćo

Bratstvo je danas 2:0 poraženo od Jedinstva u Bihaću. Gračanlije su tako upisale novi poraz, a presudio im je iskusni Ekrem Hodžić koji je postigao dva pogotka i ostavio svoj tim u nadi da može izboriti opstanak u ligi.

Nakon meča u redovima Bratstva bili su razočarani suđenjem, te ponašanjem pojedinaca iz NK Jedinsvo o čemu je govorio šef struke ovog tima Nusret Muslimović.

"Sve što mogu reći je da smo u najmanju ruku pokradeni te da su naša djeca pretučena. Ove sezone nam se još nije desila ovakva lakrdija. Arbitar niti u jednom trenutku nije zaštitio naše golobrade mladiće, a sve to su koristili domaći igrači. Ipak, unatoč porazu te dešavanjima na utakmici moram reći da smo dobili dva igrača koja su budućnost našeg kluba. To su Helić koji je odigrao cijeli susret te Hasinović koji je na terenu proveo 70 minuta. Momci su odigrali hrabro a upravo ova dva momka kreirali su šansu pri rezultatu 0:0 kada je Helić asistirao Hasinoviću koji pogađa za naše vodstvo, ali nam je tada poništen regularan pogodak. Na kraju ponavljam razočaran sam sudijskim odlukama i ponašanjem pojedinaca iz NK Jedinstvo, ali sam sretan zbog naših dječaka i ovom prilikom im čestitam na borbi i zalaganju", kazao je Muslimović.

Bratstvo se trenutno nalazi na sedmom mjestu Prve lige FBiH sa 33 osvojena boda.

Top Komentari

Kai Kaii
i treba vas busiti prodali ste se siminom hanu a sljedece godine vas istjerati iz lige svi klubovi 1 fed protiv vas
4 7
RD187
Nisi se zalio u proslom kolu kad ste premlatili igrace Zvijezde i iz nepostojeceg penala pobijedili. Hahaha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti