Muslin: Nema potrebe da padamo u euforiju

Selektor Srbije

Muslin: Nema potrebe da padamo u euforiju

'Orlovi' su konačno pružili dobru partiju.

Izabranici Slavoljuba Muslina kao gosti su savladali Moldaviju (3:0) u okviru kvalifikacija za SP u Rusiji.

Srbija je golovima Kostića, Ivanovića i Tadića stigla do prve pobjede, i sada zajedno sa selekcijama Austrije, Velsa i Irske dijeli prvu poziciju u grupi D.

Zadovoljan sinoćnjim ishodom bio je i selektor 'Orlova', koji je ocjenio da je pobjeda u Kišinjevu sasvim logična.

"I odnos i igra bili su dobri, samo prvih 10-15 minuta nije bilo dobro, bili smo u grču, ali poslije gola bilo je odlično. Nisam prezadovoljan, ja sam vječiti nezadovoljnik, uvijek može bolje, iz utakmice u utakmicu. Pobjeda je ohrabrenje i vraća samopouzdanje, da izbriše neke traume iz prošlosti. Vjerujem u ove momke, ali nema vremena za slavlje, ovo je logična pobjeda i nema potrebe da padamo u euforiju", rekao je Muslin na konferenciji za novinare.

Srbiju već u nedjelju očekuje novi ispit. 'Orlovi' će u okviru trećeg kola dočekati reprezentaciju Austrije. Taj meč ne programu je od 20.45 časova na stadionu 'Rajko Mitić'.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije