Velež siguran protiv Slavena

Mustafa Kodro: Momci su bili pod stresom proteklih sedam dana

Samir Mlaćo

Velež je danas slavio protiv Slavena 2:0 i zadržao lidersku poziciju. Rođeni su bili bolji rival i na kraju imali razloga za zadovoljstvo.

U ovom kolu Velež je sa klupe predvodio Mustafa Kodro, s obzirom da je Ibro Rahimić još uvijek pod suspenzijom Saveza.

"Jako bitna utakmica za nas. Momci su bili pod stresom proteklih sedam dana. Najbitnija je pobjeda. Držali smo igru u svojim rukama, Slaven se nije mogao razigrati. Čestitam momcima na borbi i zalaganju, te što su se digli iz svega ovoga i osvojili tri boda", kazao je Kodro.

Velež će u narednom kolu u goste Metallegheu iz Jajca. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Daj te ljudi dosta price,svi u Jajce po 3 boda pa da slavimo.Ne treba nam prepucavanje nego podrska do kraja.Premier liga je cilj,pa cemo onda raspravljat.
4 0
rodjak
duda smijesan si okani se Ibre,on ce biti jos dugo na klupi Rodjenih,odmah da ti kazem da se ne nadas njegovom odlasku dzaba.Navijaci i uprava koji su tu bili da spase klub od sigurnog gasenja (od tih koje ti prizivas) su mu dali mandat (od 4-6 godina i njemu i svim ostalim ljudima u klubu da ispune sve sto je isplanirano).Tek su na polovini,pa racunaj,a ako sve bude kao sto je planirano onda ce mu se produziti mandat na jos 4 godine .Hvala dovidjenja
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi